Eten betrekken wij óók in onze trainingen, geen kookcursus, wél een onderdeel van bewustwording.  Geen belerend vingertje (want iedereen weet écht wel wat goed voor hem/haar is) wel suggesties, wat goed en lekker kan zijn en dat het ook ‘lekker’ is om
af en toe te ‘zondigen’, het is als het leven zelf nietwaar?


Omdat wij niet veel verder komen dan ‘lekker’, hebben wij de hulp ingeroepen van een voedingsexpert, die lekker met goed en gezond kan combineren.
Ingrid Bakker (www.gewichtsconsulentaanhuis.nl) is gediplomeerd gewichtsconsulent, ‘powerwalking’ instructeur en nog véél meer. 
Zij zal met enige regelmaat haar licht laten schijnen over eten, er artikeltjes over schrijven en ons allemaal mooie, gezonde en lekkere tips
geven.

Ingrid Bakker schrijft:
Artikel 1 Oktober
2018 December: helse maand voor afvallers
Blog 1-2019: Goede voornemens
Blog 2-2019: Erwtensoepweer
Blog 3-2019: Groenten in maart

Uiteraard mag er gereageerd worden en als je vragen hebt…. Stel ze! info@constantlamp.nl

Wekelijks een nieuw recept:
FIFO FOOD Recept 1: Entrecote gezond en lekker;
FIFO FOOD Recept 2: Carpacciorol;
FIFO FOOD Recept 3: Forel met avocado;
FIFO FOOD Recept 4: Haantjes met bloemkool en rode biet;
FIFO FOOD Recept 5: Zalm met rauwe ham en pasta;
FIFO FOOD Recept 6: Flammkuchen met garnalen en pesto;
FIFO FOOD Recept 7: Haantje met ananas;
Recept 8 Forel met avocadoprut;
FIFO FOOD Recept 9 – Vega Moussaka;
FIFO FOOD Recept 10 – Vega schnitzel;
FIFO FOOD Recept 11 – Boerenkoolstamp;
FIFO FOOD Recept 12- spaghetti carbonara
FIFO FOOD Recept 13 – Biefstuk met magorsaus
FIFO FOOD Recept 14 – Gemak dient de mens ballen
FIFO FOOD Recept 15 – Vega kipfilet met cheddar
FIFO FOOD Recept 15 – Grand diner


Wij bakken alles in de met de hand gegoten pannen van Crafond.